Partners

PARTNERS

Atrium Ljungberg

 

Atrium Ljungberg äger, utvecklar och förvaltar fastigheter. Deras huvudinriktning är handel och kontor, men deras levande stadsmiljöer rymmer också bostäder, kultur, service och lärande. Det är så dem skapar stadsdelar där människor väljer att vara, idag och i morgon. Atrium Ljungberg finns där Sverige växer; Stockholm, Uppsala, Malmö och Göteborg.

Almtuna IS

 

Almtuna IS är Uppsalas hockeylag som siktar mot SHL. Almtuna är medgrundare till "Tillsammans" för att de vill dra dess strå till stacken och är övertygade om att idrotten erbjuder en fantastisk möjlighet till integration. Almtuna IS kan vara en viktig integrerande kraft i Uppsala där människor med olika bakgrund möts och får en meningsfull sysselsättning.

Sh Bygg

 

Sh bygg är ett av branschens äldsta entreprenadföretag. De jobbar i såväl mindre projekt med delad entreprenad som större totalentreprenader med omfattande projektering och planering. Företaget har även flera pågående partneringprojekt åt både offentliga och privata beställare.

Bjerking

 

Bjerking AB är Sveriges äldsta medarbetarägda teknikkonsultföretag. Företaget är heltäckande inom bygg och anläggning och erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom samhällsbyggnad. De har kontor i Uppsala, Stockholm och Enköping.

Uppsala Kommun

 

Kommunen sköter en stor del av den samhällsservice som finns där vi alla bor, till exempel skola och omsorg.

 

"Från Uppsala kommuns sida är vi mycket glada över att Almtuna IS och näringslivet dragit igång detta initiativ. Ett jättebra exempel på hur förenings- och näringslivet kan bidra till att stödja integrationen av barn och ungdomar som kommer till Uppsala" - Erik Pelling, kommunalråd

ICA Kvantum

 

I ICAs butik i Gränby hittar du det mesta du behöver för dina dagliga inköp. ICA är måna om att du ska få ett personligt bemötande, bra färskvaror och ett brett sortiment.

Lindahls

 

Lindahl har en omfattande internationell erfarenhet och ett väl utvecklat nätverk av ledande affärsjuridiska advokatbyråer runt om i världen. I Sverige har Lindahl kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg.

Fresenius Kabi

 

Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik. Fresenius Kabi ingår i den tyska Freseniuskoncernen.

HUVUDPARTNERS

PARTNERS

KONTAKTA OSS

Björkgatan 59

753 23, Uppsala

Tel: 0708-55 07 03

Genom ett nytt integrationsprojekt vid namn "Tillsammans" vill Almtuna IS erbjuda asylsökande och nyanlända ungdomar i Gränbyområdet möjlighet att ta del av en typiskt nordisk sysselsättning som att åka skridskor, samtidigt som de får träffa andra ungdomar och vuxna Uppsalabor.

© Copyright 2016. All Rights Reserved.